Navigáció
· Főoldal
· Szórólap 2018
· Köszöntő
· Elérhetőség
· Óvodai nevelési év rendje
· Csoportok, munkatársak
· Alapítvány
· Étkezés
· Gyerekszáj
· Dokumentumok
· Óvodai felvétel
· Zöld Óvoda
· Galéria
· Keresés
Pályázatok
· TÁMOP egészségnevelés és szemléletformálás
· Támop integráció
· Tesco pályázat
Óvodai dekorációk
· Tavasz
· Nyár
· Ősz
· Tél
· Születésnapos táblák
Élet a csoportban
· Maci
· Nyuszi
· Pillangó
· Katica
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
 
Maci

MACI CSOPORT

 

Szia, Kedves Olvasó!

Hát akkor, megpróbálom bemutatni neked a Maci csoportot.

22 kis kíváncsi bocs jár ide, akik idén már nem is olyan kicsik, hiszen nagycsoportosok lettünk, sokan iskolába készülnek.

Kedvenc tevékenységünk - biztos kitaláltad már- a játék! A fiúk gyakran megvillantják mérnöki tudásukat egy-egy LEGO, Duplo, fakocka vagy szivacskocka építmény megépítésénél. A lányok pedig kreatív oldalukat szeretik mutogatni a rajzos asztalnál. De szeretünk még könyveket nézegetni, meséket hallgatni, bábozni, zenélni a hangszereken, pikniket tartani a kinti homokozóban, és persze nagyon szeretjük a nagyítót, ami egy másfajta szemszögből mutatja meg nekünk a fák törzsét, a katica lábát, és sok más érdekes dolgot a közeli vagy távoli környezetünkben, például a helyi Kutató Intézet parkjában, ahová gyakran elsétálunk, és a nagyítókkal mi is igazi kutatókká válunk.

Egyik kedvenc kérdésünk: „Mikor megyünk ki az udvarra?” vagy a „Kimegyünk ma az udvarra?” ,ami a délelőtt folyamán többször is elhangzik, egészen addig, amíg be nem teljesedik.

Szeretjük ugyan a mézet, de még ennél is jobban szeretjük a szülinapokat, amikor nem csak finom tortákat ehetünk, de egy-két dallal meg is örvendeztethetjük szülinapos társunkat, az óvó nénik meg apró ajándékkal kedveskednek a szülinaposnak. Bizony! Nagyon szeretünk énekelni, táncolni, „bulizni”. Jókedvben nincs hiány! Ez nem csak Farsangkor jön jól, hanem bármilyen ünnepen, műsoron, amit anyunak, apunak, tesónak, rokonoknak, vagy az ovis társaknak szoktunk bemutatni.

Üdvözlettel,

Egy büszke Macis, aki már késsel és villával eszi az ebédet!” J

 

Fotók
 
185,423 egyedi látogató