https:/www.high-endrolex.com/34 https:/www.high-endrolex.com/34 Brunszvikterezovoda - Étkezéssel kapcsolatos információk
 
Navigáció
· Fõoldal
· Szórólap
· Köszöntõ
· Elérhetõség
· Óvodai nevelési év rendje
· Csoportok, munkatársak
· Alapítvány
· Étkezés
· Dokumentumok
· Zöld Óvoda
· Beiratkozás
· Galéria
· Keresés
Pályázatok
· TÁMOP egészségnevelés és szemléletformálás
· Támop integráció
· Tesco pályázat
Óvodai dekorációk
· Tavasz
· Nyár
· Õsz
· Tél
· Születésnapos táblák
Élet a csoportban
· Maci
· Nyuszi
· Pillangó
· Katica
· Csiga
· Delfin
· Méhecske
· Süni
· Cinke
· Mókus
 
Étkezéssel kapcsolatos információk

 Infók a szülõknek

HPM Plusz Kft. aktuális étlapja

https://hpmplus.eatbu.com/?lang=hu#menu

A diétás étlap

Diétás étlap tartalmazó étlapot és az esetleges módosításokat az étkeztetõ az érintett szülõknek hetente megküldi. 

Étkeztetés

A gyerek óvodai étkeztetését a HPM Plusz Kft végzi. Kapnak tízórait, ebédet, uzsonnát. (Ezen kívül iskolatej is van az óvodában, aminek keretében tejet kapnak a gyerekek hétfõn, szerdán és pénteken. – ezt pályázat útján kapják).

Amennyiben ételallergiája van gyermekének, mindenképpen keresse fel az étkeztetõ dietetikusát és e-mailen juttassa el számára és az óvoda számára a szakorvosi diagnózisról szóló orvosi igazolást fénymásolva.

Amikor a gyermek elõször jön óvodába, az étkezést az óvoda felrendeli számára, a megbeszélt ütemben (ahogy a beszoktatás engedi). Ezt az óvodatitkár intézi, a szülõknek nincs teendõjük.

Az étkezés lemondását viszont minden esetben a szülõnek kell kezdeményezni, mert õ tudja, hogy milyen idõszakban nem jöhet a gyermek óvodába.

A HPM Plus Kft munkatársát az alábbi számon érheti el (kérem, mindenki mentse el a telefonszámot a telefonjába, mert tapasztalat, hogy az lesz a legpraktikusabb J Schumy Anikó: 06 30 558 2916.

Javasoljuk, hogy az étkezés lemondását e-mailen intézzék, mert így egyszerûbb mindenkinek és látszik, hogy mikor küldték el a levelet. Az e-mail cím, melyen a szolgáltató elérhetõ:

hpmpluskft@gmail.com

Ezen a számon vagy e-mail címen kell az étkezést lemondani legkésõbb 9:00 óráig, amennyiben a gyerek nem jön óvodába, betegség esetén vagy egyéb más okból

Az étkezést akkor is le kell mondani, ha a gyerek ingyen étkezik, ilyenkor az önkormányzat fizeti a költségeket, de központilag nem tudjuk lemondani, hiszen egyedül a szülõ tudja, hogy mi történik a gyerekkel és meddig fog hiányozni. Amennyiben hosszas hiányzás esetén a szülõ nem mondja le az étkezést, és a gyerek egyébként ingyen veszi igénybe az étkezést, abban az esetben visszaterheljük a szülõre a feleslegesen kifizetett étkezés díjat. Kérjük, minden esetben jelezzék a hiányzást az óvoda számán vagy e-mailen az óvodatitkár felé is, hogy a csoportos óvónéni is értesüljön róla. Az óvoda felé történõ jelzés nem helyettesíti a szolgáltató felé a jelzést.

Óvodatitkár száma: 06 22 460 290, email: mvovoda@gmail.com

Betegség esetén az elsõ nap elhozható az étel az étkeztetõtõl, amennyiben a szülõ jelzi feléjük reggel 9:00-ig ezt a szándékát.

 

 

 

 

Fizetés:

Az étkezés napi díja:

Étkezési típus

Gyermekétkeztetési térítési díj nettó összege (Ft/nap/fõ)

Gyermekétkeztetési térítési díj bruttó (nettó + 27 % ÁFA) összege (Ft/nap/fõ – egész számra kerekítve)

Tízórai

86

109

Ebéd

268

341

Uzsonna

86

109

Összesen

440

559

 

Lehetõség van ingyenes étkezést igényelni az óvodáskorú gyermek számára. Az ingyenes étkezés feltételei az a mellékelt nyomtatványon elolvashatók, kérjük, számoljanak utána, hogy az egy fõre jutó jövedelem alapján jár –e az ingyenes étkezés. Az igénylés feltétele, hogy a kitöltött nyilatkozatot az óvónõnek, vagy óvodatitkárnak kell odaadni szeptember elején, amikor a gyermeket óvodába hozzák elõször. Ekkor nem kell fizetni a HPM Plus Kft-nek.

Amennyiben nem igényelnek ingyenes étkezést a szolgáltató ad év elején egy kódot, amit az óvónõktõl kérhetnek el szeptember végén és azzal az alábbiakban megadott felülteken kell bejelentkezni. és regisztráció után bankkártyás online fizetésre van lehetõség. Aki személyesen kívánja kifizetni a díjat, minden hónapban megteheti két kijelölt napon, amit az étkeztetõ idõben meghirdet, az óvodai bejáratok mellé minden esetben kifüggesztjük.

Cím: 2462, Martonvásár, Fehérvári út 1. - Postakocsi Étterem

Az online fizetési felület:

https://hpmplus.qb.hu

Ezen az online felületen a lemondásokat is rögzíteni lehet, akinek ez könnyebb, használja ki.

A HPM Plusz Kft Facebook-os oldala

https://www.facebook.com/hpmplus/?fref=ts

Heti étlap:

https://hpmplus.eatbu.com/?fbclid=IwAR0MkWFjePHqliX-NsdggqX4Q5LlHZ1zbvaqCVoueL_vUZ22cJN1QGE11BU&lang=hu#menu

 

Ételallergia, gyógyszerbeadás

Amennyiben orvosi igazolással rendelkezik arról, hogy a gyermeke ételallergiában szenved, az étkeztetõ felé és az óvónõ felé mindenképpen jelezze. Az étkeztetõnek szüksége van az orvosi igazolás másolatára is, ill. ha tartós betegségben szenved a kisgyerek, amelyrõl minden évben új igazolást kérnek, akkor minden évben újra be kell nyújtani az étkeztetõnek az orvosi igazolást (pl. lisztérzékenység, tejallergia).

 

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
 
518,715 egyedi látogató